سئو سایت چیست و seo مخفف چیست؟

Wiki Article

بهینه سازی سئو یا به طور ساده سئو مجموعه ای از اقدامات برای کمک به موتورهای جستجو برای تعیین نوع اطلاعاتی است که در یک وب سایت ارائه می شود و با گسترش، کاربرانی را که به دنبال آن اطلاعات هستند قادر می سازد آن را پیدا کنند. SEO مخفف عبارت 'بهینه سازی موتور جستجو' است.

در عمل، سئو اساساً به انتشار محتوای با کیفیت و سپس استفاده حداکثری از آن محتوا با همسو کردن متن با روشی که کاربران برای آن نوع محتوا جستجو می‌کنند خلاصه می‌شود. این بسیار بیشتر از صرف محتوای پر از کلمات کلیدی است. سایت‌های بهینه‌شده برای سئو دارای عناوین واضح و مستقیم، سرصفحه‌های بخش مفید، نام فایل‌های توصیفی و تگ‌های جایگزین برای تصاویر، و سلسله مراتب سایت قابل درک هستند.

از دیدگاه موتورهای جستجو، یافتن اطلاعات مورد نیاز برای کاربران بسیار مهم است، بنابراین تجربه کاربری یک وب سایت بسیار مهم است. عملکرد سایت بخش بزرگی از تجربه کاربر است. زمانی که کاربر باید منتظر بماند تا بارگذاری صفحات به پایان برسد، برای کاربر خسته کننده است.

* پر کردن کلمات کلیدی تمرین استفاده از کلمات کلیدی چندین بار در محتوا به میزان غیر طبیعی در تلاش برای کسب مزیت در رتبه بندی موتورهای جستجو است. گوگل دیگر تعداد دفعات استفاده از کلمات کلیدی را مرتبط نمی داند و گاهی اوقات سایت ها را به دلیل موارد واضح پر کردن کلمات کلیدی جریمه می کند.

رتبه بندی موتورهای جستجو چیست؟
هنگامی که کاربر جستجویی را با استفاده از یک موتور جستجو انجام می‌دهد، موتور جستجو لیستی از وب‌سایت‌ها را ایجاد می‌کند که به‌ترتیب از به احتمال زیاد تا کمترین احتمال برای انجام پرس و جو قرار گرفته‌اند. این لیست معمولاً به یک سری از صفحات نتایج (یا SERP) تقسیم می شود که وب سایت هایی را فهرست می کند که ممکن است به درخواست کاربر پاسخ دهد و معمولاً 10 نتیجه در هر SERP وجود دارد. اکثر کاربران از صفحه اول نتایج جستجو عبور نمی کنند، در عوض جستجوی خود را اصلاح کرده و دوباره امتحان می کنند. به همین دلیل، هدف اکثر کارشناسان سئو این است که وب سایتی را که مدیریت می کنند در 10 نتیجه جستجوی برتر برای جستجوهایی که هدف قرار می دهند، قرار دهند.

یک وب سایت بسته به تعدادی از عوامل، از جمله میزان مرتبط بودن آن با پرس و جو و اینکه الگوریتم جستجو چقدر وب سایت را معتبر می داند، در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالاتر یا پایین تری خواهد داشت. با بهینه‌سازی یک وب‌سایت برای جستجو، صاحبان وب‌سایت می‌توانند مطمئن شوند که محتوای آنها تا جایی که ممکن است در رتبه‌بندی جستجو نشان داده می‌شود و احتمال کلیک کاربران را افزایش می‌دهد.


در غرب، گوگل بر بازار موتورهای جستجو تسلط دارد و به همین دلیل الگوریتم های گوگل تا حد زیادی بهترین شیوه های سئو را تعیین می کنند. در آمریکای شمالی، گوگل نزدیک به 90 درصد از کل جستجوها را دارد و جستجوی بینگ و یاهو بیشتر بقیه بازار را در اختیار دارند. با این حال، در سایر نقاط جهان، موتورهای جستجوی دیگر قدرت دارند. به عنوان مثال، بایدو موتور جستجوی اصلی در چین است.

سرعت سایت چقدر روی سئو تاثیر می گذارد؟
در سال 2010، گوگل اعلام کرد که سرعت سایت در رتبه بندی جستجوی آنها لحاظ می شود. از آن زمان، عملکرد سایت تأثیرگذارتر شده است و بهینه سازی برای عملکرد اکنون بخش بزرگی از بهینه سازی برای سئو است. گوگل در اعلام اولیه سرعت سایت به عنوان یک فاکتور رتبه‌بندی، بر دیدگاه کاربر و اینکه چگونه یک وب‌سایت کند بر تجربه کاربر تأثیر منفی می‌گذارد، تأکید کرد. گوگل همچنین اشاره کرد که کاربران کمتر در وب سایت هایی که به کندی بارگذاری می شوند، می مانند. (این به این معنی است که کاربران کمتر احتمال دارد که به اندازه کافی طولانی بمانند تا به درخواست خود پاسخ دهند.)

گوگل جزئیاتی را در مورد الگوریتم های جستجوی خود فاش نمی کند، بنابراین تعیین کمیت دقیقاً چقدر سرعت سایت بر سئو تأثیر می گذارد دشوار است. با این حال، قابلیت استفاده از وب سایت و تجربه کلی کاربر مطمئناً بسیار مهم است، به ویژه برای دستگاه های تلفن همراه، و تحقیقات خود گوگل نشان داده است که 53 درصد از سایت های تلفن همراه در صورتی که بارگذاری آنها بیش از 3 ثانیه طول بکشد، به طور کلی رها می شوند.
https://www.cloudflare.com/learning/performance/how-website-speed-boosts-seo/


سئو یکی از زیرمجموعه‌های دیجیتال مارکتینگ است که اگر در فضای آنلاین فعالیت داشته باشید یا به موضوعات مرتبط با آن علاقمند باشید، ناگزیر هستید برای یادگیری آن وقت بگذارید.




سئو مجموعه ای از کارها و فعالیت هایی علمی و تجربی می باشد که باعث بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو همانند گوگل می شود، منظور از بهبود رتبه سایت نمایش سایت در نتایج برتر در گوگل و سایر search engine ها می باشد.


طبق آمار منتشر شده بیش از 70% سرچ ها در وب در گوگل انجام می شود از اینرو می توان اهمیت گوگل را نسبت به سایر موتورهای سرچ بیش از بیش احساس کرد.


گوگل برای رتبه دهی به سایت ها از فاکتورها و پارامترهای گوناگونی استفاده می کند که این پارامترها در قالب الگوریتم های گوگل شناخته می شوند و شناخت و رعایت هرکدام از این فاکتورها باعث افزایش اعتبار سایت نزد گوگل می شود و به همین سبب باعث نمایش سایت شما در نتایج نخست، صفحه اول گوگل می شود.


همچنین گوگل در بشتر مواقع تنها به توضیح مختصری از این الگوریتم ها و حساسیت های موجود برای رتبه دهی سایت صحبت می کند و بیشتر موارد را سئوکاران حرفه ای و به مرور زمان و بدست آوردن تجربه کسب می نمایند.


تعریف سئو از زبان codoseo.net


https://codoseo.net/mag/what-is-seo/




سئو چیست
سئو (SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، به منظور بهبود عملکرد سایت شما براساس استاندارهای موتورهای جستجو و جذب بازدیدکنندگان بیشتر از این طریق انجام میگیرد. فاکتورهای زیادی در سئو سایت شما تاثیرگذارند، از کلمات بکار رفته در متن و محتوا تا لینک‌های ورودی به سایت شما از سایت‌های دیگر، گاهی اوقات حصول اطمینان از ساختار مناسب سایت شما برای موتورهای جستجو را سئو مینامیم.

مهمترین سوالی که کاربران از خود میپرسند آن است که تعریف دقیق سئو چیست. سئو مجموعه فعالیت هایی است که در طراحی سایت، تعیین استراتژی محتوایی و تولید محتوا انجام میدهیم تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدیدکننده بیشتری برای سایت جذب کنیم.


سئو چیستسئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد که همگی آنها به یک معنی می باشند و می توان آن را بصورت زیر تعریف نمود:

سئو (بهينه‌سازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتور‌هاي جستجو با روش‌هاي غير اخلاقي نيست. آن‌ها براي کمک کردن به بهبود رويت و ارتباط وب سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبه‌بندي بالا، ايجاد شده‌اند.

سئو را مي‌توان مجموعه‌اي از روش‌ها براي تغيير استراتژيک وب سايت‌ها دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، مي‌پردازد.

سئو فرآيند ساده‌اي نيست که به راحتي پياده‌سازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينه‌اي و صبر است. موتور‌هاي جستجو با تغيير مداوم الگوريتم‌هاي رتبه‌بندي خود غير قابل پيش‌بيني هستند؛ بنابراين وظيفه مهندسين سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در اين زمينه است.


سئو چیستسئو به زبان ساده چیست؟
کلمه ای رو تو گوگل سرچ میکنی یکسری سایت رو مشاهده میکنی که برای شما بالا میاد، این سایت ها همینجوری الکی که نیومدن صفحه اول گوگل، این سایت ها با یکسری فعالیت به نام سئو به صفحه اول گوگل رسیدن و به واسطه اینکه این کلمات سرچ بالایی توسط مردم داره درآمد سایت های صفحه اول هم به شدت بالاست.

بسیار خب خالا با یک مثال خیلی خوب قدرت سئو رو بهت نشون میدم: کلمه آموزش زبان انگلیسی ماهانه بیش از 60 هزاربار توسط ایرانی ها تو گوگل سرچ میشه ( یعنی 60 هزار کاربر که قصد دارند انگلیسی یاد بگیرند ) حالا اینجا اگر یک سایت داشته باشید و با عملیات سئو این سایت رو به صفحه اول گوگل برسونید و به ویژه جزو سه سایت اول گوگل باشد چه اتفاقی برای شما میوفته؟! از این 60 هزارنفر فقط 20 هزارنفر در ماه وارد سایت شما شوند و شما تو سایتتون یک محصول آموزش زبان انگلیسی داشته باشی و فقط با قیمت 200 هزارتومان و این بیست هزارنفری که وارد سایت شما میشود فقط 100 نفر در ماه محصول شمارا خریداری کند شما ماهانه 20 میلیون تومان درآمد دارید! قشنگ شد درسته؟ اینو میگن قدرت سئو و جذب مشتری از طریق گوگل


سئو چیستموتور جستجو چیست؟
موتورهای جستجو به وب‌سایت‌هایی گفته می‌شود که محتویات دیگر سایت‌ها را طبقه‌بندی می‌کنند؛ بنابراین طبیعی است هر سایتی که محتوای کامل‌تر و درست‌تری داشته باشد را در رتبه‌های برتر نشان می‌دهند. در واقع موتورهای جستجو یک اصولی را برای سایت‌ها و محتواها در نظر می‌گیرند و ابزارهای بسیاری نیز به سایت‌ها برای هماهنگ شدن با موتور جستجو کمک می‌کنند که در نهایت باعث می‌شود در میزان ارزشمندی محتواها یک رقابت ایجاد شود. سایتی که به بهترین شکل در طراحی بهینه شده باشد و محتوای ارزشمند داشته باشد، توسط موتورهای جستجو در رتبه‌های برتر قرار می‌گیرند و در اصل کار موتور جستجو این است که این موارد را شناسایی کند.


سئو چیستموتور جستجو چیست؟سئو چگونه کار می‌کند؟ مفهوم بهینه سازی موتورهای جستجو
به زبان ساده، با رعایت اصول سئو و سرمایه‌گذاری روی سئوی وبسایت، شما تلاش می‌کنید تا به موتورهای جستجو بفهمانید که محتوای شما بهترین نتیجه برای موضوع مورد نظر کاربر است. دلیل این امر این است که تمام موتورهای جستجو هدف یکسانی دارند: نمایش بهترین و مرتبط‌ترین نتایج به کاربران خود.

اگر می‌خواهید ترافیک ارگانیک بیشتری روی صفحات وبسایت خود ایجاد کنید، باید از الگوریتم‌های رتبه‌بندی در موتور جستجوی گوگل آگاه باشید. اگر بازدیدهای ویدیویی بیشتری برای کانال ویدیویی خود در یوتیوب می خواهید، باید تمرکز خود را روی سئو ویدیو و درک الگوریتم‌های رتبه بندی در یوتیوب بگذارید. از آنجا که هر موتور جستجو الگوریتم رتبه بندی متفاوتی دارد، پوشش دادن همه آنها در این مقاله غیرممکن است. بنابراین همانگونه که پیش از این نیز گفته شد ما تنها فاکتورهای رتبه بندی در گوگل را مورد نقد و بررسی قرار خواهیم داد.


سئو چیستموتور جستجو چیست؟اصول سئو چیست و چرا مهم است؟
سایتی که برای موتورهای جستجو بهینه سازی نشده باشد، مانند دفتر یادداشت شخصی شما در فضای اینترنت است که فقط خودتان خواهید خواند و نمی‌توانید انتظار داشته باشید کسی آن را بخواند. برای آنکه محتوای سایت شما مخاطب پیدا کند و بتوانید در موتورهای جستجو به نتایج خوبی دست یابید باید با اصول سئو آشنا شوید. بکارگیری اصول سئو می‌تواند جایگاه شما در نتایج جستجو را ارتقا داده و ضمن افزایش کاربر به فروش بیشتر منجر شود. اگر چه گوگل به صورت مستمر الگوریتم ‌های خود را بروز رسانی می‌کند و الگوریتم های آن دائما در حال ارتقا و تغییر هستند، اصول سئو قواعد و مقررات نسبتا ثابتی هستند که بکارگیری آن‌ها رتبه سایت شما را ارتقا خواهد داد. متخصصان حرفه ای سئو، ضمن بکارگیری اصول سئو، به صورت مستمر تغییرات گوگل را بررسی می‌کنند و تلاش می کنند از نتایج یافته‌های خود را به بهترین شکل ممکن برای دستیابی به رتبه‌های برتر استفاده کنند. یافتن اصول حقیقی سئو و پرهیز از شایعات و افسانه‌های سئو می‌تواند در رسیدن کسب و کار‌ها به رتبه‌های برتر موتورهای جستجو تاثیر گذار باشد.


سئو چیستموتور جستجو چیست؟به حرف گوگل گوش کنید
سئو از زبان گوگل: چه کسی اول خواهد بود؟
اگر بخواهیم خواندن یک کتاب را برای فهمیدن سئو پیشنهاد دهیم، آن چیزی نیست جز «راهنمای ارزیاب‌های گوگل» - تنها کتاب سئو نوشته شده توسط خود گوگل.

چرا سئو درون صفحه بسیار مهم است

اگر می‌خواهید موتورهای جستجو با دیده شدن صفحه یک به شما پاداش دهند، باید استراتژی سئو داخلی خود را جدی بگیرید. و در طول دو دهه گذشته چیزهای زیادی تغییر کرده است. اگرچه گوگل همچنان به کلمات کلیدی موجود در محتوای شما نگاه می کند، پر کردن کلمات کلیدی مدت ها پیش کار خود را متوقف کرد زیرا تجربه کاربر را از بین می برد.

همانطور که الگوریتم جستجوی گوگل پیچیده تر می شود، فاکتورهای SEO روی صفحه متمرکز بر کاربر اهمیت بیشتری خواهند داشت. هنگامی که سئوی سایت به درستی انجام شود، موتورهای جستجو را قادر می سازد تا محتوای شما را درک کنند تا مرتبط ترین URL ها را برای پرس و جوهای خاص رتبه بندی کنند. و کاربران از سازماندهی و وضوحی که بهینه سازی روی صفحه ارائه می دهد قدردانی خواهند کرد.

بنابراین با در نظر گرفتن این موضوع، بیایید به بهترین شیوه های سئو داخلی صفحه نگاه کنیم.

کتاب راهنمای سئوی سازمانی
فراتر از سئو داخلی بروید و پتانسیل کامل خود را باز کنید.
کتاب بازی را دانلود کنید
URL ها به سئوی داخل صفحه کمک می کنند
گوگل به صراحت اعلام کرده است که URL ها به آنها کمک می کند تا بهتر بفهمند یک صفحه درباره چیست. بنابراین، چگونه URL های خود را بهینه می کنید؟

شامل یک کلمه کلیدی: گنجاندن کلمه کلیدی اصلی در URL به موتورهای جستجو و کاربران کمک می کند تا محتوای یک صفحه را درک کنند.
فوکوس سمت چپ: کلمه کلیدی را تا حد امکان در سمت چپ URL قرار دهید.
از کلمات واقعی استفاده کنید: تا آنجا که ممکن است، به جای استفاده از کلمات واقعی در URL خود از کلمات واقعی استفاده کنید.
آنها را کوتاه و شیرین نگه دارید: در حالت ایده آل، ساختار URL شما باید کوتاه و برای موتورهای جستجو و کاربران قابل درک باشد. هرچه درک نوع محتوای صفحه برای گوگل آسان تر باشد، بهتر است. همچنین، گوگل اغلب URL ها را در نتایج جستجو نشان می دهد. اگر URL صفحه یک رشته طولانی از حروف و اعداد تصادفی باشد، به کاربران در درک صفحه شما کمک نمی کند. هر چه آنها هدف صفحه شما را بهتر درک کنند، احتمال اینکه روی نتیجه جستجو کلیک کنند بیشتر می شود.
از خط فاصله بین کلمات استفاده کنید: خط تیره URL ها را خواناتر می کند. به عنوان مثال، اگر صفحه ای در مورد آسیاب های دانه قهوه است، از URL www.yourcompany.com/coffee-bean-grinders استفاده کنید.
اجتناب از شناسه‌های جلسه: در صورت امکان، از درج شناسه‌های جلسه در آدرس‌های اینترنتی خود اجتناب کنید، زیرا آنها مجموعه‌ای از URLها را برای همان صفحه ایجاد می‌کنند. گوگل توصیه می کند که به جای آن از کوکی ها استفاده کنید.
برچسب های عنوان و توضیحات متا
متا تگ‌ها یکی از مهم‌ترین عوامل سئوی صفحه هستند - به‌ویژه عنوان‌های صفحه. هر صفحه دارای یک برچسب عنوان است که در نتایج جستجو به عنوان یک عنوان ظاهر می شود. توضیحات متا خلاصه ای کوتاه از صفحه ای است که در زیر عنوان در نتایج جستجو ظاهر می شود. هر دو برای کمک به موتورهای جستجو و کاربران در درک هدف یک صفحه مهم هستند.

تگ عنوان یک فاکتور مستقیم برای رتبه بندی سئو در صفحه است، در حالی که توضیحات متا اینطور نیستند.

هر دو عنوان و توضیحات متا نقش مهمی در اینکه آیا یک شخص واقعاً روی یک لیست در نتایج جستجو کلیک می کند، بازی می کند. زمانی که عنوان و متا توضیحات بهینه می شوند، نرخ کلیک (CTR) را افزایش می دهد که نشان می دهد ترافیک بیشتری دریافت می کنید.

متأسفانه، Google روش مدیریت برچسب‌های عنوان را در آگوست 2021 به‌روزرسانی کرد. پس از به‌روزرسانی، Google ممکن است عناوین صفحه را بر اساس سایر عناصر موجود در صفحه، از جمله سرفصل‌ها و حتی لنگر متن از پیوندهای ورودی، بازنویسی کند. اگرچه این تغییر بر رتبه بندی تأثیر نمی گذارد، اما اگر عنوان جدید خوب نباشد، می تواند تأثیر زیادی بر CTR داشته باشد.

در واقع، Wordstream شاهد کاهش 37 درصدی در CTR بود. مقاله آنها را در اینجا بررسی کنید تا ببینید چگونه آنها را تعمیر کردند.

سئوی درون صفحه برای متا تگ ها
اولین قدم در تجزیه و تحلیل سئوی درون صفحه شما باید نگاهی به عنوان و توضیحات متا باشد. این مراحل را دنبال کنید:

کلیدواژه اصلی خود را نزدیک ابتدای عنوان قرار دهید.
عنوان را حدود 55 یا 60 کاراکتر نگه دارید تا در نتایج جستجو قطع نشود. افزونه های وردپرس مانند Yoast می توانند به شما بگویند که متا تگ های شما بیش از حد طولانی هستند.
از تمام حروف در تگ های عنوان خودداری کنید.
به هر صفحه یک عنوان منحصربفرد بدهید تا گوگل فکر نکند که صفحات تکراری دارید.
عناوین واضح و جذابی بنویسید که کاربران بخواهند روی آنها کلیک کنند.
کلمه کلیدی اصلی خود را در توضیحات متا خود بگنجانید. وقتی کسی آن کلمه کلیدی را جستجو می کند، گوگل آن را در نتایج جستجو پررنگ می کند.
توضیحات متا را تا 155 کاراکتر نگه دارید.
توضیحات متا خود را طوری بسازید که به طور دقیق صفحه را توصیف کند. با آن مانند یک تبلیغ رفتار کنید، و کلمات را طوری بکار ببرید که مردم مجبور به کلیک کردن شوند.
داده های ساخت یافته

داده های ساختاریافته به گوگل کمک می کند تا محتوای شما را حتی بهتر درک کند، بنابراین باید بخش مهمی از ممیزی SEO در صفحه شما باشد. به عنوان مثال، فرض کنید صفحه محصولی دارید که شامل مواردی مانند قیمت‌ها، در دسترس بودن، رتبه‌بندی‌ها و غیره است. Google نمی‌تواند آن را بفهمد، مگر اینکه آن اطلاعات را به روشی خاص در HTML ساختار دهید.

انواع داده های ساخت یافته
داده‌های ساختاریافته کد سئوی درون صفحه‌ای است که در صفحات خود قرار می‌دهید و به گوگل در درک محتوا کمک می‌کند. فرمت‌های داده‌های ساختاریافته خاصی برای موارد مختلف وجود دارد، از جمله:

کتاب ها
مقالات
فیلم ها
دوره های آموزشی
رتبه بندی ها
مناسبت ها
اطلاعات کسب و کار محلی
رتبه بندی ستاره ها
دستور پخت
آگهی های شغلی
گوگل اغلب داده‌های ساختاریافته را مستقیماً در نتایج جستجو قرار می‌دهد و آن‌ها را به‌عنوان یک قطعه غنی نشان می‌دهد. داشتن یک ریچ اسنیپت شانس اینکه کسی روی نتیجه شما کلیک کند را افزایش می دهد.

ابزارهای داده ساختاریافته
ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی مانند Ahrefs شامل تجزیه و تحلیل صفحات نتایج موتور جستجو است که ویژگی های SERP نشان داده شده برای یک کلمه کلیدی هدف را نشان می دهد. این به شما کمک می‌کند بفهمید که چه نوع داده‌هایی را برای نمایش آن ویژگی‌ها باید پیاده‌سازی کنید.


ساده‌ترین راه برای پیاده‌سازی داده‌های ساخت‌یافته، استفاده از راهنمای نشانه‌گذاری داده‌های ساخت‌یافته گوگل است. URL یک صفحه را وارد کنید تا گوگل شما را در فرآیند افزودن داده های ساختاریافته راهنمایی کند. سپس می‌توانید داده‌های ساخت‌یافته را با استفاده از ابزار تست داده‌های ساختاریافته Google آزمایش کنید. یا می توانید به راهنمای Bing برای علامت گذاری سایت خود با داده های ساختاریافته مراجعه کنید.

پس از اتمام کار، به سادگی اطلاعات به روز شده را در سایت خود کپی کنید.

خزنده‌های وب‌سایت مانند DeepCrawl و Screaming Frog می‌توانند داده‌های ساختاریافته وب‌سایت را آشکار کنند. اگر در حال خزیدن در سایت خود هستید، ابزارها برای اشکال زدایی خطاها نیز مفید هستند. اگر در حال خزیدن در سایت یک رقیب هستید، این یک راه عالی برای دیدن همه چیزهایی است که رقیب شما استفاده می کند.

هدرها سئوی صفحه را بهبود می بخشند
استفاده از هدرهای متعدد (تگ H1، H2، H3 و غیره) در صفحات شما از چندین جهت به سئو کمک می کند. اول اینکه خواندن محتوای شما را برای کاربران بسیار آسان‌تر می‌کند. اگر بازدیدکنندگان با دیواری از متن در یک صفحه مواجه شوند، کمتر تمایل به خواندن آن دارند و اغلب صفحه را رها می کنند. هدرهای متعدد به کاربران کمک می کند تا به سرعت محتوا را درک کنند، که تجربه کلی کاربر را بهبود می بخشد (یک عامل مهم برای Google).

دوم، زیرعنوان ها به گوگل کمک می کنند تا محتوای یک صفحه را بفهمد. هنگام ساخت هدر، حتما از کلمه کلیدی اصلی خود حداقل در یک یا دو هدر H2 استفاده کنید. اگر از نظر متنی منطقی است، کلمه کلیدی اصلی را دوباره در H3 یا سایر هدرها قرار دهید. همچنین در برخی از سرصفحه ها، کلمات کلیدی طولانی اضافه کنید تا سیگنال های گوگل در مورد موضوع کلی تقویت شود.
کپی رایتینگ سئو

کپی‌نویسی می‌تواند تلاش‌های سئوی درون صفحه شما را افزایش دهد. وقتی روی محتوای عالی برای صفحات فرود خود سرمایه گذاری می کنید، کاربران بیشتر درگیر می شوند. توجه به این نکته مهم است که بهترین شیوه های کپی رایتینگ SEO فقط برای موتورهای جستجو خوب نیستند. آنها همچنین بازاریابی محتوای شما را برای کاربران تقویت می کنند.

بهترین وبلاگ نویسان استاد کپی رایتینگ سئو هستند و از این تکنیک ها استفاده می کنند:

مقدمه ای مختصر و قانع کننده بنویسید. مشکل و همچنین راه حل خود را به وضوح بیان کنید.
از جملات و پاراگراف های طولانی خودداری کنید. با این حال، پاراگراف ها را به طور کامل رها نکنید وگرنه محتوای شما به درستی جریان پیدا نمی کند.
بخش هایی که بیش از 300 کلمه هستند را با عنوان فرعی جدا کنید.
کلمه کلیدی هدف SEO را به طور طبیعی در سراسر کپی صفحه بگنجانید.
محتوا را با هدف جستجو تراز کنید.
همیشه برای خوانندگان خود بنویسید.
از «تیپ‌های سطلی» استفاده کنید تا مردم را در صفحه پایین نگه دارید. تیپ های سطلی عباراتی هستند که ارزش محاوره ای را به نسخه شما اضافه می کنند. به عباراتی مانند 'اینجاست...'، 'جای تعجب نیست...'، 'اما این فقط بخشی از داستان است...' یا 'همانطور که معلوم است' فکر کنید.
داستان ها و احساسات را برای برانگیختن علاقه خوانندگان ترکیب کنید.
از کلمه کلیدی هدف زودتر استفاده کنید
به طور کلی، باید سعی کنید کلمه کلیدی مورد نظر خود را در 100 کلمه اول استفاده کنید. این به Google نشان می دهد که موضوع اصلی صفحه شما است و همچنین به کاربران می گوید که در مکان مناسبی هستند.

به این فکر کنید که مردم چگونه در اینترنت جستجو می کنند. آنها روی یک نتیجه جستجو کلیک می کنند، به سرعت صفحه را اسکن می کنند و اگر فکر می کنند صفحه مربوطه نیست، آن را ترک می کنند. ایجاد مقدمه های متقاعد کننده که شامل کلمه کلیدی مورد نظر شما باشد، باعث می شود کاربران به سرعت پرش نکنند.

آیا تراکم کلمات کلیدی به سئوی داخلی صفحه کمک می کند؟
چگالی کلمه کلیدی به این اشاره دارد که شما چند بار از یک کلمه کلیدی خاص در یک صفحه وب استفاده می کنید. اگر در یک صفحه 100 کلمه وجود دارد و شما پنج بار از کلمه کلیدی مورد نظر خود استفاده می کنید، چگالی کلمه کلیدی شما 5٪ است.

در حالی که قوانین سئوی سخت و سریعی در مورد چگالی کلمات کلیدی وجود ندارد، مطمئن شوید که کلمات کلیدی هدف شما به طور طبیعی در سراسر پست شما ظاهر می شوند. شما باید به دنبال چگالی بهینه کلمه کلیدی باشید که با محتوای رتبه بندی برتر برای آن عبارت جستجو همخوانی داشته باشد.

علاوه بر کلمه کلیدی اصلی خود، مترادف ها، کلمات کلیدی دم بلند و عبارات مرتبطی را که می توانند به رتبه بندی صفحه شما کمک کنند، بگنجانید. اینها با کلمات کلیدی نمایه سازی معنایی پنهان (LSI) که گوگل می گوید از آنها استفاده نمی کند، یکسان نیستند. در عوض، آنها فقط اصطلاحات مرتبط با موضوع شما هستند که به شما در ایجاد زمینه کمک می کنند.
محتوایی که هدف جستجو را برآورده می کند

گوگل می خواهد به کاربران محتوای با کیفیتی را نشان دهد که هدف جستجوی آنها را برآورده می کند. به عبارت دیگر، مشکل جستجوگر را به طور کامل و کارآمد حل می کند.

در سطح بالا، چهار نوع هدف جستجو وجود دارد:

اطلاعاتی: مردم به دنبال اطلاعات هستند.
ناوبری: افراد در تلاش برای یافتن یک صفحه خاص هستند.
تجاری: افراد قبل از خرید چیزی در حال تحقیق هستند.
تراکنشی: افراد فعالانه می خواهند چیزی بخرند.
یک راه ساده برای پی بردن به هدف یک کلمه کلیدی خاص، نگاه کردن به صفحه اول نتایج برای پرس و جو است. عناوینی که شامل کلماتی مانند چگونه، راه‌ها یا روش‌ها هستند، هدف جستجوی اطلاعاتی را نشان می‌دهند. در حالی که کلماتی مانند best و top نشان دهنده قصد تجاری است.

بعد، باید محتوایی تولید کنید که هدف را برآورده کند.

اگر اطلاعاتی است، تا حد امکان محتوای مرتبط ارائه دهید. موضوع را کاملاً پوشش دهید، به سؤالات رایج پاسخ دهید و به کاربر کمک کنید تا موضوع را درک کند.

اگر هدف تجاری است، اطلاعاتی را که جستجوگران برای تصمیم گیری آگاهانه برای خرید نیاز دارند، در اختیار آنها قرار دهید. این می تواند شامل بررسی، قیمت گذاری، مقایسه، عکس، پرسش های متداول و غیره باشد.

اگر هدف شما تراکنشی است، مطمئن شوید که صفحات شما با داده های ساختاریافته بهینه شده اند تا محصولات بتوانند در چرخ فلک خرید Google نمایش داده شوند. همچنین، ممکن است بخواهید در عنوان صفحه خود بر نقاط فروش خاصی مانند تخفیف، کیفیت محصول، انتخاب گسترده و غیره تأکید کنید.

متن خواندنی بنویسید
اگرچه خوانایی یک عامل رتبه‌بندی مستقیم نیست، اما همچنان باید بخشی از فرآیند سئوی داخلی شما باشد. این به این دلیل است که هضم متن قابل خواندن برای گوگل و کاربران آسان تر است، که در نهایت برای سئوی شما خوب است.

اگر خواندن متن شما سخت است، کاربران ممکن است به سرعت جهش کنند و به Google نشان دهند که محتوا ارزشمند نیست و باید در رتبه پایین تری قرار گیرد.

برای اینکه متن خود را خوانا کنید:

صفحه را skimmable کنید. محتوای خود را به قطعات قابل هضم تقسیم کنید.
از چندین عنوان و عنوان فرعی استفاده کنید.
از تعداد زیادی شکست پاراگراف استفاده کنید تا از دیوارهای بزرگ متن جلوگیری کنید.
لیست ها را به نقاط گلوله تقسیم کنید.
تصاویر حمایتی و سایر تصاویر را بگنجانید.
از جملات واضح و کاربردی استفاده کنید.
به یاد داشته باشید، اکثر مردم محتوای شما را در دستگاه های تلفن همراه می خوانند، بنابراین اسکرول و اسکرول را برای آنها آسان کنید.
لینک سازی داخلی
لینک سازی داخلی برای سئوی درون صفحه مهم است زیرا به گوگل کمک می کند تا رابطه بین صفحات سایت شما را درک کند. یک چارچوب پیوند داخلی گسترده، زمینه و ارتباط و همچنین عمق پوشش شما را در مورد یک موضوع تقویت می کند.

آنها همچنین برای تجربه کاربر شگفت انگیز هستند. پیوندهای داخلی به افراد کمک می‌کند محتوای شما را بیشتر کشف کنند - مانند پست‌های وبلاگ اضافی، یا یک مطالعه موردی ارزشمند. یک استراتژی پیوند داخلی قوی همچنین معیارهای SEO Google Analytics مانند نرخ پرش و نرخ تبدیل را بهبود می بخشد.

وقتی نوبت به سئو داخلی می‌رسد، باید پیوندهای داخلی به - و از - سایر صفحات مرتبط در سایت خود را اضافه کنید. به خصوص مهم است که از صفحات معتبری مانند صفحه اصلی خود پیوند دهید.

متن لنگر این پیوندها باید یک کلمه کلیدی یا عبارت کلیدی باشد که می خواهید صفحه پیوند داده شده برای آن رتبه بندی شود. فقط مطمئن شوید که از همان متن لنگر بارها و بارها در صفحات مختلف استفاده نکنید زیرا ممکن است گوگل این را به عنوان پر کردن کلمات کلیدی و تلاش برای بازی کردن سیستم تفسیر کند.

برخلاف بک لینک ها، لینک های داخلی اعتبار وب سایت شما را افزایش نمی دهند زیرا می توانید خودتان آنها را اضافه کنید. در عوض، آنها اعتبار و ارتباط موجود را از بک لینک های شما در سراسر وب سایت شما منتقل می کنند. با در نظر گرفتن این موضوع، اگر دامنه شما در حال حاضر دارای اقتدار عظیمی است، پیوند داخلی واقعاً می تواند در رتبه بندی ها حرکت کند. در موارد خاصی از اعتبار دامنه بسیار بالا، لینک های داخلی می توانند حتی از بک لینک ها مهم تر باشند.

بهینه سازی تصویر
تصاویر نیز باید برای سئو بهینه شوند. با دادن نام فایل های توصیفی با کلماتی که با خط تیره از هم جدا شده اند، شروع کنید. در مرحله بعد، اندازه فایل را بهینه کنید تا در عین حفظ کیفیت تصویر، سریع بارگذاری شود. به عنوان مثال، اگر سایت شما پر از تصاویری است که به طور مداوم بیش از 400 کیلوبایت هستند، زمان بارگذاری صفحه شما تأثیر منفی خواهد داشت و این به توانایی شما برای رتبه بالا در گوگل آسیب می رساند.

ابزاری مانند TinyPNG، ImageOptim یا WP Smush فرآیند بهینه سازی تصویر را آسان می کند.

در نهایت، متنی را به تگ های alt تصویر اضافه کنید، و گاهی اوقات کلمه کلیدی مناسب را در متن قرار دهید. متن جایگزین به موتورهای جستجو کمک می کند تا تصویر را درک کنند.

عوامل سئو داخل صفحه
بیایید مهم‌ترین تکنیک‌های سئو روی صفحه را که باید دنبال کنید، مرور کنیم:

از URL های صفحه کوتاه و توصیفی استفاده کنید
بهینه سازی تگ های عنوان
توضیحات متا قانع کننده ای بنویسید
پیاده سازی داده های ساخت یافته
بهینه سازی هدرها
بهترین شیوه های کپی رایتینگ سئو را اجرا کنید
از کلمه کلیدی مورد نظر در 100 کلمه اول استفاده کنید
تراکم کلمات کلیدی مناسب را حفظ کنید
محتوایی ایجاد کنید که هدف کاربر را برآورده کند
متن خواندنی بنویسید
پیوندهای داخلی و خارجی را اضافه کنید
بهینه سازی تصاویر گوگل
به یاد داشته باشید، سئوی درون صفحه اهمیت دارد. صفحات وب خود را با در نظر گرفتن این عناصر توسعه دهید، و به خوبی در راه رتبه بندی بهتر موتورهای جستجوی ارگانیک هستید! می خواهید حتی عمیق تر بروید؟ چک لیست نهایی SEO ما را بررسی کنید.
https://terakeet.com/blog/on-page-seo/

Report this wiki page